IV-kanavien nuohous Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella

Ota yhteyttä

IV-kanavien nuohous on TekuFix Oy:n ydinosaamista. Tarjoamme ilmastointikanavien puhdistukset yksityisille kotitalouksille, yrityksille, taloyhtiöille ja julkisen sektorin toimijoille yli kymmenen vuoden kokemuksella.

Palveluihimme kuuluvat lisäksi ilmanvaihtokoneiden huollot sekä perinteiset savuhormien nuohouspalvelut. Palvelemme Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa.

Puhdas ilmastointijärjestelmä takaa raikkaan sisäilman

Ilmastointikanavat keräävät vuosien kuluessa runsaasti pölyä ja muita epäpuhtauksia, jotka huonontavat merkittävästi ilmanvaihdon toimivuutta. Puhdistamaton ilmastointikanava johtaa nopeasti sisäilman laadun heikkenemiseen. Huono sisäilma on todellinen uhka terveydelle, sillä se voi aiheuttaa muun muassa hengitysteiden, silmien ja ihon ärsytystä, päänsärkyä, väsymystä, kuumeilua sekä allergista nuhaa. 


Puhtaan ja raikkaan sisäilman takaamiseksi ilmastointikanavat onkin syytä puhdistaa säännöllisin väliajoin – viimeistään siinä vaiheessa, kun sisätiloissa oleskelu alkaa aiheuttamaan tilan käyttäjille oireita. Suositusten mukaan ilmastointikanavien sopiva puhdistusväli on 5–10 vuotta asuinpaikasta tai kohteen sijainnista riippuen.

Lue myös nuohouspalveluista

Ilmastointikanavan puhdistuksen työvaiheet:

  • kanavien alipaineistus

  • kanavien harjaus

  • ilmanvaihtokoneen puhdistus ja suodattimien vaihto

  • lautasventtiilien pesu

  • ilmastointijärjestelmän kuntokartoitus

  • ilmastointijärjestelmän säätö.

Ilmanvaihtokanavan puhdistus on rutiinityötä alan ammattilaiselle. Me TekuFix Oy:llä olemme toimineet alalla jo yli kymmenen vuoden ajan ja suoriudumme vaativistakin puhdistustöistä tehokkaasti ja erinomaisin lopputuloksin. Tarkastamme puhdistuksen yhteydessä myös IV-kanavasi mahdollisen huollontarpeen ja teemme suunnitelman tarvittavasta huollosta.

Tilaa ilmainen arviointikäynti!

Tilaa meidät ilmaiselle arviokäynnille, jossa kartoitamme kotisi, työpaikkasi tai muun kohteesi ilmanvaihtokanavien nykyisen kunnon ja puhdistustarpeen. TekuFix Oy toteuttaa IV-kanavien puhdistukset muun muassa koulukeskuksissa, liikunta- ja teollisuushalleissa, kerrostaloissa, rivitaloissa, palveluasuntoloissa, terveydenhoitolaitoksissa sekä omakotitaloissa.

Yhteydenotto
Puhelinkuvake

TekuFix Oy toteuttaa IV-kanavien nuohoukset asiantuntevasti ja kilpailukykyiseen hintaan Jyväskylässä sekä koko Keski-Suomessa.

Pyydä tarjous!