Ilmastointikanavien puhdistus ja huolto Lievestuoreella

TekuFix Oy on ilmanvaihtokanavien puhdistuksiin sekä huoltoihin erikoistunut yritys. Toteutamme ilmanvaihdon puhdistus- ja huoltotyöt vahvalla ammattitaidolla ja kokemuksen tuomalla varmuudella. Toimialueemme on Lievestuore ja koko Keski-Suomi.

Ilmastointikanavien puhdistus

 

Puhdas ilma sisätiloissa edesauttaa jaksamista ja hyvää vointia. Epäpuhtaudet sisäilmassa heikentävät ilman laatua. Me TekuFix Oy:llä olemme toimineet alalla jo yli kymmenen vuoden ajan ja suoriudumme vaativistakin puhdistustöistä tehokkaasti ja erinomaisin lopputuloksin.

 

Ilmastointikanavat keräävät vuosien kuluessa runsaasti pölyä ja muita epäpuhtauksia, jotka huonontavat merkittävästi ilmanvaihdon toimivuutta. Puhdistamaton ilmastointikanava johtaa nopeasti sisäilman laadun heikkenemiseen. Huono sisäilma on todellinen uhka terveydelle, sillä se voi aiheuttaa muun muassa hengitysteiden, silmien ja ihon ärsytystä, päänsärkyä, väsymystä, kuumeilua sekä allergista nuhaa.

 

Puhtaan ja raikkaan sisäilman takaamiseksi ilmastointikanavat onkin syytä puhdistaa säännöllisin väliajoin – viimeistään siinä vaiheessa, kun et muista tai tiedä milloin edellinen puhdistus on tehty. Suositusten mukaan ilmastointikanavien puhdistus tulisi suorittaa noin 5–10 vuoden välein asuinpaikasta, kohteesta ja sen sijainnista riippuen.

Puhelinkuvake

Ilmastointikanavien huolto

 

Tarkastamme puhdistuksen yhteydessä myös IV-kanavien ja koneen kunnon. Tarvittaessa laakeroimme myös moottorit. Toisinaan myös yllättävä ja äkillinen vika saattaa aiheuttaa ongelmia. Viallinen ja puutteellisesti toimiva ilmanvaihtokone voi esimerkiksi pitää ikävää ääntä ja sen tehokkuus voi heikentyä. Heikentynyt ilmanvaihto taas tarkoittaa sisäilman laadun heikkenemistä, mikä voi ajan kuluessa johtaa tilan käyttäjien oireiluun.

 

Jotta ilmanvaihto toimisi moitteettomasti, on ilmastointikanavien ja -koneen kaikkien osien oltava ehjiä. Ilmastointikanavien huolto toteutetaan korkealaatuisilla varaosilla, joiden kestävyyteen ja toimintavarmuuteen luotamme. Myönnämme tekemillemme huolloille myös takuun.

 

Toteutamme IV-kanavien puhdistukset ja huollot muun muassa koulukeskuksissa, liikunta- ja teollisuushalleissa, kerrostaloissa, rivitaloissa, palveluasuntoloissa, terveydenhoitolaitoksissa sekä omakotitaloissa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!