Ammattitaitoinen nuohooja palvelee Jyväskylässä ja lähialueella

Ota yhteyttä!

TekuFix Oy:n kokenut ja vahvan ammattitaidon omaava nuohooja huolehtii tulisijojesi sekä savuhormiesi nuohouksesta Jyväskylässä ja lähialueella.

Palveluihimme kuuluu lisäksi ilmanvaihtokanavien puhdistukset sekä huollot. Lue lisää ja ole meihin yhteydessä, kun on aika huolehtia kotisi tai muun kohteesi hormit kuntoon!

Säännöllinen nuohous parantaa paloturvallisuutta

Tulisijojen ja savuhormien nuohous on Suomen lakiin säädetty toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa rakennusten paloturvallisuutta. Säännöllisin väliajoin toteutettu nuohous yhdessä tulisijojen oikeanlaisen käytön kanssa vähentää nokipalojen ja muiden palovahinkojen riskiä huomattavasti. Nuohottu ja hyvin vetävä tulisija keventää myös ympäristön kuormitusta alentamalla polttoaineen kulutusta ja vähentämällä samalla haitallisten päästöjen syntymistä. Lisäksi säännöllinen nuohous alentaa kiinteistön lämmityskustannuksia. Vastuu tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohoamisesta on kiinteistön omistajalla.

Kotitalouksissa ja muissa ympärivuotisessa käytössä olevissa kiinteistöissä nuohous tulee suorittaa kerran vuodessa. Yksityisessä käytössä olevissa vapaa-ajan asunnoissa nuohous suoritetaan kolmen vuoden välein. Kiinteistön omistajan on myös huolehdittava siitä, että nuohous voidaan suorittaa kiinteistössä turvallisesti ja vaivattomasti.

Palvelut alan pätevältä tekijältä

Nuohous tulee aina jättää alan koulutuksen käyneen, osaavan nuohoojan huolehdittavaksi. Nuohouskäynti kattaa tulisijojen ja savuhormien puhdistuksen sekä niiden yleisen kuntotarkastuksen. Myös paloturvallisuuteen liittyvät tulisijojen ja hormien suojaetäisyydet tarkastetaan samalla käynnillä. Nuohooja ilmoittaa nuohouksen yhteydessä mahdollisesti ilmenevistä puutteista tai vioista kiinteistön omistajalle ja neuvoo tulisijan asianmukaisessa käytössä.

Kaikki palvelumme

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Mikäli et ole varma nuohoustarpeestasi, voit aina olla yhteydessä meihin ja kysyä apua alan ammattilaiselta. Vastailemme mielellämme nuohouspalveluitamme koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin. 

TekuFix Oy:n nuohooja palvelee yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä, taloyhtiöitä sekä julkisen sektorin toimijoita Jyväskylässä ja lähialueella.

Puhelinkuvake

TekuFix Oy:n pätevä nuohooja palvelee Jyväskylässä ja lähialueella.

Ota yhteyttä