Ilmanvaihtokanavien huolto ja muut palvelut Jyväskylässä ja koko Keski-Suomessa

Ota yhteyttä!

Ilmanvaihtokanavien huoltoihin sekä puhdistuksiin erikoistunut TekuFix Oy palvelee sekä yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä että julkisen sektorin toimijoita. Palveluihimme kuuluu lisäksi tulisijojen ja savuhormien perinteinen nuohous ammattilaisen ottein.

Toimialueemme kattaa Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomen alueen. Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voisimme olla avuksi!

Ilmanvaihdon asiantuntijat apunasi

TekuFix Oy on erilaisten ilmanvaihtojärjestelmien ja ilmastointikanavien erikoisasiantuntija. Laaja-alainen osaamisemme ja yli kymmenen työvuoden aikana kerryttämämme kokemusperäinen tietotaito alalta takaavat palveluidemme korkean laadun myös vaativissa kohteissa. 

Saat kauttamme ilmastointikanavien, ilmastointikoneiden, ilmanvaihtoventtiilien sekä muiden ilmastointijärjestelmiin liittyvien osien huollot ja puhdistukset alan osaavalta tekijältä. Teemme myös suodatinhuoltoja taloyhtiöille. 

Toteutamme kaikki työt takuutöinä – haluamme taata asiakkaillemme aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Päätoimialueemme kattaa joustavasti koko Keski-Suomen alueen.

Olethan siis yhteydessä meihin, kun ilmastointikanavasi kaipaa puhdistusta tai huoltoa! Tarjoamme palvelut kilpailukykyiseen hintaan laadusta koskaan tinkimättä.

Lue lisää yrityksestämme
Puhelinkuvake

Perinteiset nuohouspalvelut

Palveluihimme kuuluu lisäksi perinteiset piippujen ja tulisijojen nuohouspalvelut koko Keski-Suomen alueella. Lue lisää ja ota yhteyttä, kun on nuohouksen aika!

Ota yhteyttä

Tutustu korkealaatuisiin palveluihimme

Työntekijä puhdistaa ilmanvaihtokanavan venttiilejä

Lue lisää puhdistuspalveluistamme ja pyydä kustannustehokas hinta-arvio tarvitsemastasi työstä!

Ilmanvaihtokanavan venttiili

Toteutamme kattavat huoltopalvelut erilaisiin ilmanvaihtokoneisiin vahvalla ammattitaidolla.

Nuohooja puhdistaa savupiippua

Saat kauttamme myös perinteiset piippujen nuohouspalvelut, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muista kotitalousvähennys!

Edullisen hinnoittelumme lisäksi voit saada kotisi ilmanvaihtokanavien korjaus- tai huoltotyöstä sekä nuohouspalveluista myös kotitalousvähennystä verotuksesta. Vähennyksen suuruus on jopa 45 % työn osuudesta. Vähennyksen omavastuu on 100 €.

Kotitalousvähennyksen hyödyntäminen pienentää huomattavasti puhdistus- ja huoltotöiden kokonaiskustannuksia.

Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Puhelinkuvake

Tilaa ilmanvaihtokanavien huolto alan kokeneelta ammattilaiselta. Palvelemme Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella!

Ota yhteyttä