NUOHOUS PALVELUT


TekuFix Oy:n kokenut ja vahvan ammattitaidon omaava nuohooja huolehtii tulisijojesi sekä savuhormiesi nuohouksesta Jyväskylässä ja lähialueella.

Palveluihimme kuuluu lisäksi ilmanvaihtokanavien puhdistukset sekä huollot. Lue lisää ja ole meihin yhteydessä, kun on aika huolehtia kotisi tai muun kohteesi hormit kuntoon!


Säännöllinen nuohous parantaa paloturvallisuutta


Tulisijojen ja savuhormien nuohous on Suomen lakiin säädetty toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa rakennusten paloturvallisuutta. Säännöllisin väliajoin toteutettu nuohous yhdessä tulisijojen oikeanlaisen käytön kanssa vähentää nokipalojen ja muiden palovahinkojen riskiä huomattavasti. Nuohottu ja hyvin vetävä tulisija keventää myös ympäristön kuormitusta alentamalla polttoaineen kulutusta ja vähentämällä samalla haitallisten päästöjen syntymistä. Lisäksi säännöllinen nuohous alentaa kiinteistön lämmityskustannuksia. Vastuu tulisijojen ja savuhormien säännöllisestä nuohoamisesta on kiinteistön omistajalla.

Kotitalouksissa ja muissa ympärivuotisessa käytössä olevissa kiinteistöissä nuohous tulee suorittaa kerran vuodessa. Yksityisessä käytössä olevissa vapaa-ajan asunnoissa nuohous suoritetaan kolmen vuoden välein. Kiinteistön omistajan on myös huolehdittava siitä, että nuohous voidaan suorittaa kiinteistössä turvallisesti ja vaivattomasti.


Lue lisää nuohouksesta:


Palvelut alan pätevältä tekijältä


Nuohous tulee aina jättää alan koulutuksen käyneen, osaavan nuohoojan huolehdittavaksi. Nuohouskäynti kattaa tulisijojen ja savuhormien puhdistuksen sekä niiden yleisen kuntotarkastuksen. Myös paloturvallisuuteen liittyvät tulisijojen ja hormien suojaetäisyydet tarkastetaan samalla käynnillä. Nuohooja ilmoittaa nuohouksen yhteydessä mahdollisesti ilmenevistä puutteista tai vioista kiinteistön omistajalle ja neuvoo tulisijan asianmukaisessa käytössä.

Nuohouksen voi tilata myös lähinaapureiden yhteistilauksena!