ILMANVAIHTO KONEIDEN HUOLTOSäännöllisellä huollolla taataan tehokas ilmanvaihto


Ilmanvaihtokoneet kuluvat käytössä ja vaativat säännöllistä huoltoa. Toisinaan myös yllättävä ja äkillinen vika saattaa aiheuttaa ongelmia. Viallinen ja puutteellisesti toimiva ilmanvaihtokone voi esimerkiksi pitää ikävää ääntä ja sen tehokkuus voi heikentyä. Heikentynyt ilmanvaihto taas tarkoittaa sisäilman laadun heikkenemistä, mikä voi ajan kuluessa johtaa tilan käyttäjien oireiluun.

Jotta ilmanvaihto toimisi moitteettomasti, on ilmanvaihtokoneen kaikkien komponenttien oltava ehjiä. TekuFix Oy toteuttaa ilmanvaihtokoneiden huollot kaiken merkkisille ja ikäisille laitteille.

Henkilökuntamme koostuu alan ammattilaisista, jotka pystyvät määrittämään vian lähteen nopeasti ja mahdollisuuksien mukaan korjaamaan ongelman jopa saman käynnin aikana. Käytämme huolloissamme ainoastaan korkealaatuisia varaosia, joiden kestävyyteen ja toimintavarmuuteen luotamme sataprosenttisesti. Myönnämme toteuttamillemme huolloille myös takuun.IV-koneiden laakeroinnit


Tyypillisimpiä ilmanvaihtokoneiden vikatiloja ovat puhallinviat, joiden syynä on vikaantunut laakeri. IV-koneen laakereiden vaihto on alan kokeneelle tekijälle helppo ja nopeasti hoituva päivittäinen työ, mutta sillä on suuri merkitys laitteen toimintaan. Säännöllisillä laakerien vaihdoilla puhaltimelle saadaan useampi vuosi lisää elinikää.Käänny alan ammattilaisen puoleen


Mikäli epäilet ilmanvaihtokoneesi olevan huollon tarpeessa, käänny TekuFix Oy:n puoleen! Toteutamme ilmanvaihtokoneiden huollot ammattilaisen tehokkuudella ja tarpeen mukaan myös nopealla aikataululla. Voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille, jonka pohjalta annamme arvion IV-koneesi huollon tarpeesta sekä huollon kustannuksista. Muistathan, että ilmanvaihtokanavien huollon voi tehdä mihin vuodenaikaan tahansa – myös talvella!

Palvelemme yksityisiä, yrityksiä, taloyhtiöitä sekä julkisen sektorin toimijoita Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella. Suodattimien huollot tarjoamme asiakkaillemme maanlaajuisesti.

Voit myös pyytää meitä arvioimaan kiinteistösi ilmanvaihtojärjestelmän kunnon ja saneeraustarpeen tai tilata ilmanvaihtokoneen suodattimet kauttamme.