ILMANVAIHTO KANAVIEN PUHDISTUS


Puhdas ilmanvaihto järjestelmä takaa raikkaan sisäilman


Ilmanvaihtokanavat keräävät vuosien kuluessa runsaasti pölyä ja muita epäpuhtauksia, jotka huonontavat merkittävästi ilmanvaihdon toimivuutta. Puhdistamaton ilmanvaihtokanava johtaa nopeasti sisäilman laadun heikkenemiseen. Huono sisäilma on todellinen uhka terveydelle, sillä se voi aiheuttaa muun muassa hengitysteiden, silmien ja ihon ärsytystä, päänsärkyä, väsymystä, kuumeilua sekä allergista nuhaa.

Puhtaan ja raikkaan sisäilman takaamiseksi ilmanvaihtokanavat onkin syytä puhdistaa säännöllisin väliajoin – viimeistään siinä vaiheessa, kun sisätiloissa oleskelu alkaa aiheuttamaan tilan käyttäjille oireita. Suositusten mukaan ilmanvaihtokanavien sopiva puhdistusväli on 5–10 vuotta asuinpaikasta tai kohteen sijainnista riippuen.Ilmanvaihto kanavan puhdistuksen työvaiheet:

  • kanavien alipaineistus

  • kanavien harjaus

  • ilmanvaihtokoneen puhdistus ja suodattimien vaihto

  • venttiilien pesu

  • ilmanvaihtojärjestelmän kuntokartoitus

  • ilmanvaihtojärjestelmän säätö.


Ilmanvaihtokanavan puhdistus on rutiinityötä alan ammattilaiselle. Me TekuFix Oy:llä olemme toimineet alalla jo lähes 15 vuoden ajan ja suoriudumme vaativistakin puhdistustöistä tehokkaasti ja erinomaisin lopputuloksin. Tarkastamme puhdistuksen yhteydessä myös IV-kanavasi mahdollisen huollontarpeen ja teemme suunnitelman tarvittavasta huollosta.


Otappa heti soittaen 050 555 7848 niin katsotaan mitä teidän ilmakanavissa lymyää!